Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Masivno otroško pohištvo Lifetime Kidsrooms

Vašim otrokom le najboljše! Opremljanje otroške sobe vključuje več kot samo izbiro živahne stenske barve. Zavestna izbira za kakovost in modularnost čvrsto zgrajene otroške sobe zagotovi naložbo, ki bo služila mnogo let. Ekskluzivno samo pri nas otroške sobice danskega proizvajalca Lifetime – za otroštvo polno navdiha in brezskrbnosti. Pohištvo je izdelano iz masivnega borovega lesa in izpolnjuje najvišje varnostne standarde. Sistem pohištva je zasnovan tako, da raste z otrokom, saj lahko osnovno posteljo z dodajanjem in odvzemanjem oblikujete znova in znova.

KOLEKCIJA

POSTELJE >>>

Osnovna postelja, 4v1, hiške postelje, postelje z baldahini in zavesicami, postelje s tobogani, pogradi, visoke postelje…

Lifetime-Kidsroom-Height-adjustable-study-desk-for-kids

MIZE & STOLI >>>

Mize nastavljive po višini, nagibne mize, pomične pisalne mize, miza za pod posteljo…

FUNLAND 02

DODATKI & DEKOR >>>

Posteljnina, okrasne blazine, preproge, baldahini, zavesice, šotori, tabureji in vreče…

OMARE & REGALI >>>

Garderobne omare, kotna omara, regali s predali ali vratci, boxi, police…

BABY >>>

Pohištvo za dojenčke, posteljice za dojenčke, previjalne mize, dodatki…

ZNIŽANO >>>

Odprodaja eksponatov…

O LIFETIME KIDSROOMS

“Vodi nas strast do ustvarjanja kakovostnih izdelkov, ki vabijo k igranju in učenju. Naše izkušnje in zgodovina nam omogočajo ustvarjanje tovrstnih izdelkov z visoko trajnostjo za otroško veselje.

COOL KIDS KOLEKCIJA >>>

Postelje, hiške, mize in omare izdelane iz MDF-a

X