Prejmi vzmetnico GRATIS*

Akcija otroških postelj! Naroči LIFETIME otroško posteljo (min. vrednost 1.000€) in prejmi 5-consko Comfort vzmetnico (art. 70901R v vrednosti 299€) brezplačno od 10.04. – 21.05.2024.

Premium pohištvo za otroke

Pohištvo je izdelano iz masivnega borovega lesa in izpolnjuje najvišje varnostne standarde. Sistem pohištva je zasnovan tako, da raste z otrokom, saj lahko osnovno posteljo z dodajanjem in odvzemanjem oblikujete znova in znova.

Poiščite
sanjsko sobico

Vašim otrokom le najboljše! Opremljanje otroške sobe vključuje več kot samo izbiro živahne stenske barve. Zavestna izbira za kakovost in modularnost čvrsto zgrajene otroške sobe zagotovi naložbo, ki bo služila mnogo let.

 

 

 

Preproge (6)

Posteljnina (3)

Pohištvo za dojenčke (2)

Pisalne mize (3)

Otroške sobe (33)

Otroške postelje (36)

Otroške omare (9)

Okrasne blazine (11)

Luči (7)

Zakaj izbrati pohištvo Lifetime Kidsrooms?

Masiven les, 5 let garancije, modularnost pohištva in najvišji varnostni standardi so le nekatere od lastnosti, ki vas bodo prepričale. Kako deluje modularen sistem in kakšne možnosti vam ponuja si oglejte tukaj.

Nova kolekcija - BREEZE

Kolekcija BREEZE je sestavljena iz odprtega dizajna s prečkami na ograjici, ki ustvarijo igriv lahkotnejši videz, idealen za vsako otroško sobo.

LIFETIME Kidsrooms že več kot 50 let gleda na svet skozi otroške oči in ponosni smo na vrhunsko kakovost njihovih izdelkov. LIFETIME Kidsooms postelje so trajnostna rešitev, saj so vzdržljive, prilagodljive individualnim potrebam in jih je mogoče predelati, ne da bi pri tem izgubile svojo stabilnost. Premium kakovost zagotavlja močan in dolgotrajen izdelek.

"Shop the look"

Poiščite inspiracijo za otroško sobo in raziskujte različne teme.

 

Preproga Canoe Adveture

167,00 
Dimenzije: 100 x 180 cm, Material: 100% bombaž, Barva: modra, Vzdrževanje: pranje na 30°
Dodaj v košarico

Blazina Butterfly

64,00 
Dimenzije: 45 x 36 cm Material: 100% bombaž – polnilo iz vlaken Barva: roza Vzdrževanje: pranje na 30°C
Dodaj v košarico

Preproga Butterflies

176,00 
Dimenzije: Ø130 cm, Material: 100% bombaž, Barva: roza, Vzdrževanje: pranje na 30°
Dodaj v košarico

 

 

 

Oblikujte sobo v 3D

Izrišite sobo svojih sanj z našo 3D funkcijo. Določite velikost sobe, okrasite stene in dodajte tla ter okna. Dodajte svojo sanjsko posteljo, omaro, police, mizo in dodatke. Premaknite vse naokoli, da poiščete najboljše prileganje. 

Obiščite nas v salonu in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri, ter vam pripravili ponudbo. Za naročila ter za vse informacije smo vam na voljo tudi po telefonu 031 646 333 ali preko elektronske pošte od ponedeljka do petka med 10. in 19. uro.