Lastnosti otroškega pohištva
LIFETIME Kidsrooms

Masivno pohištvo, ki se prilagaja razvoju vašega otroka ter čudoviti dodatki bodo ustvarili popoln prostor za spanje, učenje in igro.

Pohištvo iz
masivnega lesa

Ves les prihaja iz izbranih FSC-certificiranih gozdnih nasadov v Severni Evropi. Les dobavljajo iz Švedske, Finske, Latvije in Litve. Vse postelje so izdelane v tovarni na Danskem v mestu Sønder Sejerslev blizu mesta Højer.

Belo lakirano

Belo lakirane otroške postelje LIFETIME Kidsroom so izdelane iz masivnega borovega lesa brez grč, brez tipičnih razbarvanj. Površina je obdelana z belim pohištvenim lakom na vodni osnovi, ki zagotavlja površino, ki je enostavna za čiščenje in je odporna, hkrati pa vam zagotavlja brezskrbnost okoljsko ozaveščene izbire. V naših belo lakiranih posteljah uporabljamo MDF za sprednje plošče, polnila, vrata in fronte predalov. Zaradi različnih materialov lahko pride do manjših barvnih razlik.

Whitewash

Pri belo pigmentiranih otroških posteljah uporabljamo za vse dele postelje masiven borov les z grčami, ki popestri pohištvo in naraven videz lesa. Površina lesa je obdelana z lakom na vodni osnovi z dodanimi belimi pigmenti, kar daje svetel in naraven videz strukture lesa.
Bel pigmentiran lak pusti na površini odprte pore, kar lahko povzroči rahlo razbarvanje. Lahko pa ga enostavno osvežite z našim kompletom za belo pigmentacijo.

Fleksibilne možnosti

O kakšni postelji sanjate? Postelje LIFETIME temeljijo na konceptu enega osnovnega ležišča. To pomeni, da je osnovno ležišče temelj modularnosti in je del vseh posteljnih kombinacij. Ko imate osnovno ležišče, izberete kombinacijo, ki jo dodamo ali odstranimo. Zato lahko osnovno posteljo preoblikujemo tako, da ustreza trenutnim željam otroka in raste z njim.

Postelja 4v1

Ali iščete praktično rešitev za posteljo, ki bo vašemu otroku sledila skozi vsa obdobja odraščanja? Živimo v času, ko se še posebej osredotočamo na trajnost in recikliranje, in to je način razmišljanja, ki smo ga pri LIFETIME Kidsrooms vključili v naše kreativne rešitve postelj. Z našo posteljico 4 v 1 dobite posteljico z več funkcijami. Tako ne bo treba zamenjati postelje, ko otrok odrašča in pridobiva nove potrebe in interese; posteljo le ponovno sestavite v katero od drugih konstrukcij, ki jih ponuja otroška posteljica 4 v 1. Poleg tega se z leti dodajajo in spreminjajo okrasni posteljni dodatki, tako da postelja in spalnica vedno odražata edinstven okus vašega otroka.

Vse v enem

Postelja All-in-One omogoča optimalen izkoristek prostora pod njo. Zanesite se na ta prilagodljiv sistem za shranjevanje, da razporedite module po svojih željah. Naša vnaprej konfigurirana možnost se ponaša z najučinkovitejšim shranjevanjem, ki omogoča postavitev brez garderobe in otrokom omogoča enostaven dostop do njihovih stvari na njihovi ravni. Poleg tega ta posteljna kombinacija olajša neodvisnost otroka zahvaljujoč varovani posteljni strani in priročnim stopnicam s shrambo. Lahko celo zamenjate lokacijo stopnic na levo ali desno stran postelje za nadaljnje prilagajanje.

Obiščite nas v salonu!

Obiščite nas v salonu in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri, ter vam pripravili ponudbo.

Za naročila ter za vse informacije smo vam na voljo tudi po telefonu 031 746 333
ali preko elektronske pošte od ponedeljka do petka od 10.00 do 19.00 ure.