Jedilnica

Naj se jedilnica stilsko ujema s kuhinjo. Detajli v jedilnici z vitrinami in miza ter stoli italijanskih znamk.

Pohištvo za jedilnico
po meri

Da bo jedilnica stilsko usklajena s kuhinjo, lahko omarice, mizo in klopi po željenih dimenzijah naročite poleg kuhinje. Mizna plošča je tako izdelana iz ultrapasa v različnih možnih dekorjih. 

Stoli in mize galerija (24)

Stoli (38)

Serviranje (210)

Luči (7)

Barski stoli (18)

 

 

Ideje za jedilnico

V galeriji poiščite navdih za opremo jedilnice! V naši ponudbi najdete mize in stole, barske stole, tabureje in ostale dodatke za prijetno in udobno jedilnico. 

 

 

Stol Tuka

Sedežna školjka s širokim zaokroženim naslonjalom in zaobljenim sedežem je na voljo iz 100 % recikliranega polipropilena ali fiksno oblazinjena. Ima različne možne nožne okvirje.
  • MATERIAL: noge iz lesa ali kovine, sedišče v tekstilu ali umetnem usnju
  • BARVA: različne barve
Beri dalje

Preproga - tekač Edit

115,00 369,00 
Plastična preproga za notranjo in zunanjo uporabo, izdelana na Švedskem. Izdelana iz švedskega, certificiranega PVC traku brez ftalatov, tkanega na tradicionalnih statvah z lesenimi čolni. Ojačani, varjeni robovi za trdnost in vzdržljivost. Zelo praktično in enostavno za nego, ročno ali strojno pranje pri nizkih temperaturah 30 ° C, brez ožemanja. Meritve se lahko razlikujejo za ± 4% zaradi postopka tkanja. Debelina 10 mm / 0,4 ”. Material: PVC trak brez ftalatov, poliestrska osnova Barva: ARMY/SAGE/STONE METALLIC Lastnosti: protizdrsna, UV odporna, primerna za alergike, ne zadržuje prahu, enostavno čiščenje, prijetna za hojo
Izberite možnosti

Obiščite nas v salonu!

Obiščite nas v salonu in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri, ter vam pripravili ponudbo.

Za naročila ter za vse informacije smo vam na voljo tudi po telefonu 031 746 333
ali preko elektronske pošte od ponedeljka do petka od 10.00 do 19.00 ure.