Talne obloge

Izbirate lahko med oljenim in lakiranim parketom ali vinilom, ki bo prijetno dopolnil vaš dom, ter med različnimi vrstami lesa za vašo teraso.

Pametne rešitve za vaša tla

Nudimo vam polaganje v notranjih prostorih, vključno s kopalnico, ponujamo talne obloge primerne za talno gretje, pa tudi izdelavo stopnišč. V naši ponudbi najdete različne vrste lesa za terase. Izbira zna biti precej težka, zato vam bomo z veseljem svetovali.

Oljen parket Hain

Ob nakupu HAIN oljenega parketa pridobite visokokakovosten naravni izdelek. Pri certificiranju talnih oblog zaupamo neodvisnim inštitutom za testiranje in certifikacijskim programom. To nam omogoča, da svojim strankam zagotovimo objektivno oceno naših tal in s tem gotovost, da smo izbrali absolutno premium tla. 

Odlične lastnosti lesa so bile vedno merilo za vse izdelke Ter Hürne. Les ostaja njihov vzornik za pametne, okolju prijazne, tudi alternativne materiale za naravno zdravo življenje. So navdušenci nad lesom. Noben drug material ni tako naraven, trajnosten, estetski in čuten hkrati. Oblikujejo izdelke za bivalne prostore, ki so enostavni za namestitev in dolgotrajno uporabo. Dizajni združujejo funkcionalnost in estetiko. Izdelujejo izdelke, ki naredijo življenje prijetnejše in lepše, hkrati pa ostajajo zavezani okolju in temeljiti skrbi zanj.

Parkett Agentur

Naš izbor posebno visokokakovostnih talnih oblog je tako raznolik kot želje naših strank, od masivnega lesenega parketa in parketa do izdelanega, vrhunskega parketa. Z visokokakovostnim parketom ustvarite osnovo za vaše ideje o popolnem dobrem ambientu v vašem domu. Ker lastnosti parketa, desk in masivnega parketa neposredno vplivajo na bivalno klimo v prostoru, naš program obsega široko paleto različnih talnih oblog od vseh vrst parketov, masivnega parketa, velikega izbora lesenih talnih oblog.

Vinilne obloge Ter Hürne v različnih oblikah, barvah in površinskih strukturah – za vsak okus,  so na voljo v treh izvedbah in zagotavljajo praktične rešitve za vse prostorske razmere in podlage. Številne odlične lastnosti za popolno udobje. Vinilne talne obloge Ter Hürne so namenjene ljudem, ki želijo živeti brez stresa, ko gre za vsakodnevno uporabo tal. Vse vinilne plošče Ter Hürne imajo 0,55 mm obrabno plast, kar jim daje izjemno čvrstost, ščiti pred abrazijo in zagotavlja dolgoročno atraktivno dekoracijo. Ne glede na obliko, ki jo izberete, je zaradi svoje rahle elastičnosti tla vedno udobna za korak. 

Zunanje obloge

Nudimo vam zunanje obloge v vseh možnih kontekstih; od teras do fasad. Izbirate lahko med različnimi naravnimi in kompozitnimi oblogami z različnimi videzi. Plemenite vrste lesa, ki se uporabljajo za kvalitetno izdelavo zunanjih oblog so Ipe, Teak, Bangkirai, Cumaru, Merbau, Sibirski macesen … Te vrste lesa so poznane po svoji trdnosti, obstojnosti in dolgi življenjski dobi, njihova prednost pa je tudi odpornost na insekte, gnilobo, plesen in glive.

 

 

Oglejte si vzorce v našem salonu

Obiščite nas v salonu in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri, ter vam pripravili ponudbo.


Za naročila ter za vse informacije smo vam na voljo tudi po telefonu 031 746 333 ali preko elektronske pošte od ponedeljka do petka od 10.00 do 19.00 ure.