Bela tehnika

Zaključimo kuhinjo kot celoto z izbranimi aparati za popolno kuharsko izkušnjo po vaših željah in potrebah. Pri nas si lahko izberete celotno belo tehniko priznanih blagovnih znamk.

Prilagojene rešitve za vašo kuhinjo

Poiščite značilnosti, ki vam najbolj ustrezajo! Nudimo vam vgradnjo bele tehnike v sklopu s kuhinjo. Izbira med aparati zna biti precej težka, zato vam bomo na izrisu kuhinje z veseljem svetovali.

 

 

Sodobna
tehnologija

Izberite aparate, ki vam bodo olajšali delo v kuhinji in vam bodo v pomoč pri pripravi okusnih obrokov – hitreje in učinkoviteje.

Vgradni aparati

Vse na svojem mestu – popolno prileganje lesenemu delu kuhinje. Preglejte ponudbo proizvajalcev in poiščite lastnosti, ki vam najbolj ustrezajo!

Stilsko dovršeno

Naj se izbrani aparati, korito in armatura ujamejo z vašo novo kuhinjo v smislu funkcije in dizajna.  

 

 

Brezplačen izris kuhinje

Kvalitetna in estetsko dovršena kuhinja je dragocena investicija v prihodnost. Vsestransko oblikovanje nemških kuhinj ponuja vse, kar lahko od kuhinjskega sistema pričakujemo. Prepustite se dovršenemu oblikovanju, kvalitetnim materialom, ter popolni prilagoditvi prostoru.

Vrhunske kuhinje Nobilia & Häcker, ki smo jih pred več kot 23 leti pripeljali v Slovenijo omogočajo maksimalno funkcionalnost in navdušujejo s široko paleto barv in materialov, ki jih lahko kombinirate po svojem okusu in ustvarite svojo sanjsko kuhinjo. Z veseljem vam pomagamo najti ustrezno razmerje med ceno in kakovostjo, vam svetujemo pri izbiri materialov in barv, izdelamo izris in nenazadnje oblikujemo ponudbo za kuhinjo, s katero boste najbolj zadovoljni.