Zakaj izbrati
kuhinjo Häcker

Lastnosti nemških kuhinj Häcker, ki vas bodo prepričale. 

Barve po RAL in
NCS lestvici

Za individualno načrtovanje kuhinje. Tako večplastno kot vaše življenje. Zdaj so možne najlepše barvne kombinacije. Izberite program RAL ali NCS za impresivne barvne poudarke. Tako lahko izpolnimo še več vaših želja.

3 barve korpusa

Ponujamo vam tri različne barve korpusa – kristalno belo, svetlo sivo in lava sivo. Zaradi kontinuitete znotraj in zunaj je rezultat izjemna eleganca.

Pregled višin korpusov

Vse višinske mere in najboljši pregled.
Uživajte v odlični izkušnji načrtovanja pri Häckerju. Tukaj dobite pregled različnih višinskih dimenzij Systemata in Concept130. To vam omogoča preprosto in natančno izvedbo načrtovanja kuhinje.

"Pocket Doors"
sistem skritih elementov
za kuhinjskimi vrati

Za vse, ki imate radi nekaj posebnega: žepna vrata”Pocket Doors”. Ta vrata so več kot izjemna. Kuhinji dajo drugačen videz v nekaj sekundah. Nekaj ​​skrivajo ali poudarjajo in učinek, ki nastane ob odpiranju ali zapiranju, gledalca naduši. Z njimi zakrijemo elemente bele tehnike ali dodatno delovno površino, ki jo odpiramo po potrebi. 

Sodobna tehnologija
na novi ravni

V Systematu 3.0 Metro Box (opcija Metro Glas / LED) skupaj s sistemom SLD Slim Line Predal določa nov standard. Notranja barva v novem, elegantnem titanu ustvarja impresiven globinski učinek zahvaljujoč visokokakovostnemu postopku prašnega lakiranja. Zaprte police z vsestransko stabilno stransko oblogo ponujajo visoko stopnjo zaščite. Privlačen sistem iz enega kalupa.

"Slight Lift"
viseče omarice

Ko se izjemen videz sreča z inovativno tehnologijo. Stenska omara SlightLift navdušuje s svojim izjemnim videzom v kombinaciji s tehnologijo atmosferske osvetlitve. Ne glede na to, ali je zaprt kot stenska omarica ali odprt kot okrasna polica: v vsakem primeru je paša za oči.

 

 

 

Brezplačen izris kuhinje

Kvalitetna in estetsko dovršena kuhinja je dragocena investicija v prihodnost. Vsestransko oblikovanje nemških kuhinj ponuja vse, kar lahko od kuhinjskega sistema pričakujemo. Prepustite se dovršenemu oblikovanju, kvalitetnim materialom, ter popolni prilagoditvi prostoru.

Vrhunske kuhinje Nobilia & Häcker, ki smo jih pred več kot 23 leti pripeljali v Slovenijo omogočajo maksimalno funkcionalnosti in navdušujejo s široko paleto barv in materialov, ki jih lahko kombinirate po svojem okusu in ustvarite svojo sanjsko kuhinjo. Z veseljem vam pomagamo najti ustrezno razmerje med ceno in kakovostjo, vam svetujemo pri izbiri materialov in barv, izdelamo izris in nenazadnje oblikujemo ponudbo za kuhinjo, s katero boste najbolj zadovoljni.