Lastnosti kuhinj Nobilia

Doživite čudovit svet kuhinj vodilnega nemškega proizvajalca kuhinj – kuhinje Nobilia.

Zasnovane za
popolno prileganje

Vsak posameznik je edinstven in zato potrebuje višino delovne plošče, prilagojeno njegovim potrebam.  Sistem je zasnovan tako, da omogoča ergonomsko prilagajanje delovnih višin in individualne zasnove skladiščnih prostorov v mreži 144 mm. V kombinaciji z različnimi debelinami delovne plošče in višinami podnožja je torej mogoče vsako načrtovanje fleksibilno uskladiti s potrebami strank.

Brez prstnih odtisov

Matirane kuhinjske površine so v trendu z elegantnim in modernim videzom, ki je hkrati brezčasen in privlačen. Prevleka proti prstnim odtisom  pomeni, da se lahko enkrat za vselej poslovite od nadležnih madežev prstov na vaših kuhinjskih frontah.

Pametne rešitve za
shranjevanje

Nobilia ponuja privlačne rešitve prostora za shranjevanje za vašo kuhinjo. Tako povečate uporabnost razpoložljivega prostora in zagotovite, da imate vse pomembne kuhinjske pripomočke vedno na dosegu roke.

LINE N

Kuhinja brez ročajev Nobilia. Visokokakovostne lakirane fronte ali popolno oblikovane matirane fronte z lasersko obdelanimi robovi brez fug izgledajo najbolje brez ročajev. Fronte brez ročajev samodejno ustvarijo linearno in kohezivno sprednjo površino. .

Katalog kuhinj Nobilia

Poiščite navdih in prelistajte katalog kuhinj Nobilia.

 

 

 

Brezplačen izris kuhinje

Kvalitetna in estetsko dovršena kuhinja je dragocena investicija v prihodnost. Vsestransko oblikovanje nemških kuhinj ponuja vse, kar lahko od kuhinjskega sistema pričakujemo. Prepustite se dovršenemu oblikovanju, kvalitetnim materialom, ter popolni prilagoditvi prostoru.

Vrhunske kuhinje Nobilia & Häcker, ki smo jih pred več kot 23 leti pripeljali v Slovenijo omogočajo maksimalno funkcionalnosti in navdušujejo s široko paleto barv in materialov, ki jih lahko kombinirate po svojem okusu in ustvarite svojo sanjsko kuhinjo. Z veseljem vam pomagamo najti ustrezno razmerje med ceno in kakovostjo, vam svetujemo pri izbiri materialov in barv, izdelamo izris in nenazadnje oblikujemo ponudbo za kuhinjo, s katero boste najbolj zadovoljni.