Materiali & barve

Pri nas boste našli ustrezne kuhinjske fronte, s katerimi lahko uresničite osebne želje in individualno načrtovanje. Visoka kakovost, ekskluzivnost in individualnost! Unikatne kuhinje je mogoče oblikovati tudi s šestimi posebnimi Selection barvami, 190 RAL toni in več kot 1900 NCS barvami.

Steklo, keramika, inox ali
furnir pravega lesa

Od posebno elegantnih do posebej naravnih: ličnice iz pravega lesa, keramike, kamna ali stekla v mat in sijaj izvedbi so še posebej impresivne in kuhinji dodajo poseben pečat. 

Barve po RAL in
NCS lestvici

Za individualno načrtovanje kuhinje. Tako večplastno kot vaše življenje. Zdaj so možne najlepše barvne kombinacije. Izberite program RAL ali NCS za impresivne barvne poudarke. Tako lahko izpolnimo še več vaših želja.

Rebrasta ličnica

Elegantna furnirana rebrasta ličnica na voljo v lesu oreha in črnega ali naravnega hrasta za prefinjen videz kuhinje. 

PerfectSense®

Naj bo mat ali sijoča površina – PerfectSense ponuja poseben občutek in trajnost.S prijetno površino, ekstremno vzdržljivostjo in briljantnim videzom bo površina PerfectSense postala priljubljena lastnost kakovosti.

Posebna lastnost proti prstnim odtisom preprečuje prstne odtise na površinah in omogoča enostavno čiščenje. Trendi, prijeten in žameten dizajn vas vabi, da se hkrati dotaknete in počutite dobro. Poleg tega je površina PerfectSense odporna na svetlobo in UV, vročino, podnebje in vodno paro ter deluje protibakterijsko. Tako ste lahko popolnoma brez skrbi.

TOUCHfree

Izredno enostavna nega!
Površine proti prstnim odtisom iz kuhinj Häcker so izdelane s posebnim postopkom barvanja. Ta posebna mikropovršinska struktura sloja barve poskrbi za hitro “izhlapevanje” znoja z rok. Zaradi tega so te površine posebej odporne na prstne odtise. Tako dobite trajno lepo kuhinjo.

 

 

Brezplačen izris kuhinje

Kvalitetna in estetsko dovršena kuhinja je dragocena investicija v prihodnost. Vsestransko oblikovanje nemških kuhinj ponuja vse, kar lahko od kuhinjskega sistema pričakujemo. Prepustite se dovršenemu oblikovanju, kvalitetnim materialom, ter popolni prilagoditvi prostoru.

Vrhunske kuhinje Nobilia & Häcker, ki smo jih pred več kot 23 leti pripeljali v Slovenijo omogočajo maksimalno funkcionalnosti in navdušujejo s široko paleto barv in materialov, ki jih lahko kombinirate po svojem okusu in ustvarite svojo sanjsko kuhinjo. Z veseljem vam pomagamo najti ustrezno razmerje med ceno in kakovostjo, vam svetujemo pri izbiri materialov in barv, izdelamo izris in nenazadnje oblikujemo ponudbo za kuhinjo, s katero boste najbolj zadovoljni.