3-delni set za peko kruha

43,90 

Dimenzije: pekač 25 cm, košara za vzhajanje Ø 20 cm, vrečka za kruh 38 x 45 cm
Material: nerjavno jeklo, ratan, bombaž
Barva: srebrna, bež
Lastnosti: 3- delni set, darilno pakiranje

Na zalogi

Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !

kontakt

031 746 333, 01 585 18 60
info@kerin-dom.si

Šifra: 210578 Kategoriji: ,
Opis

Perforiran pekač za kruh s skorjo
Košara za vzhajanje za popolno vzdušje za vzhajanje
Vrečka za kruh za shranjevanje pekovskih izdelkov
materiali in nega

Perforirano ogljikovo jeklo s prevleko proti prijemanju vrhunske blagovne znamke
Ni primerno za uporabo v pomivalnem stroju
Košaro za vzhajanje je enostavno ročno očistiti
Vrečka za kruh pralna do 40°C
vsebine

3-delni set za peko kruha
V kakovostni darilni škatli za varno shranjevanje
S praktičnim kompletom za peko kruha Laib & Seele imate popolnega spremljevalca za svojo kuhinjo. Košarica za vzhajanje zagotavlja vašemu kruhu idealno vzdušje za vzhajanje, ga oskrbuje z zadostno količino kisika in mu daje značilen vzorec pečenja. Perforirano ogljikovo jeklo med peko poskrbi za posebno hrustljavo peko, saj fina perforacija omogoča odvajanje odvečne vlage. Bombažna vrečka za kruh preprečuje plesen in ohranja vaše pecivo sveže in sočno nekaj dni. Ponovno odkrijte peko kruha z Birkmannovimi visokokakovostnimi peki iz serije Loaf & Soul.

Dodatne informacije
Material

Mat nerjavno jeklo , ratan

Barva

Bež

Znamka

Birkmann

Dostava in prevzemi blaga
Ponudnik bo blago, ki je na zalogi dostavil v dogovorjenem roku, ki ne bo daljši od treh delovnih dni od potrditve naročila. Dobavni rok za artikle po naročilu je 45-60 dni. Brezplačna dostava ob nakupu blaga po naročilu v vrednosti nad 2.500,00 EUR. Dostava blaga z vrednostjo nižjo od 2.500,00 EUR proti doplačilu.

Osebni prevzem blaga v naših prevzemnih mestih: salon KERIN.DOM, Avstrijska ulica 3, 1000 Ljubljana (od ponedeljka do petka med 10.00 in 19.00 uro) ali logistično skladišče KERIN.DOM, Pelechova 15, 1235 Preserje pri Radomljah (od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00 uro, po predhodnem dogovoru)

Po oddanem naročilu, kjer ste za način dostave/prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku na zgoraj navedenih prevzemnih mestih. Takoj, ko so izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto, SMS sporočilom, ali s klicem na vašo telefonsko številko.

031 746 333 info@kerin-dom.si