Rešitve za majhne kuhinje

Ta mala kuhinja v notranjosti skriva rešitve za maksimalni izkoristek prostora. Ima namreč …

Pomožni pult

Izvlečna polica v omarici, ki lahko služi kot dodatna delovna površina ali prostor za mešalnik, ko ga potrebujemo,

Predal v podnožju

Prostor za razne vrečke in pripomočke za čiščenje.

Shrambna omara

Izvlečna omara za shranjevanje živil nudi ogromno prostor, je pregledna in lahko dostopna.

Odprti regali

Omara z regali na pultu za popestritev kuhinje, v katero lahko pospravite kuharske knjige ter najljubše skledice in skodelice, da bodo vedno na dosegu roke.

Pomožna miza

V kuhinji je skrita še mini pisarna ali prostor za zajtrk – s ploščo v enakem dekorju kot pult in obloga, na katero lahko s kredo zapišete nujne opravke.

Brezplačen izris kuhinje

Kvalitetna in estetsko dovršena kuhinja je dragocena investicija v prihodnost. Vsestransko oblikovanje nemških kuhinj ponuja vse, kar lahko od kuhinjskega sistema pričakujemo. Prepustite se dovršenemu oblikovanju, kvalitetnim materialom, ter popolni prilagoditvi prostoru.

Vrhunske kuhinje Nobilia & Häcker, ki smo jih pred več kot 23 leti pripeljali v Slovenijo omogočajo maksimalno funkcionalnosti in navdušujejo s široko paleto barv in materialov, ki jih lahko kombinirate po svojem okusu in ustvarite svojo sanjsko kuhinjo. Z veseljem vam pomagamo najti ustrezno razmerje med ceno in kakovostjo, vam svetujemo pri izbiri materialov in barv, izdelamo izris in nenazadnje oblikujemo ponudbo za kuhinjo, s katero boste najbolj zadovoljni.