Pekač za kruh

20,99 

Dimenzije: 25 x 11 c,, v 7,5 cm
Material: nerjavno jeklo
Barva: srebrna
Lastnosti: perforiran pekač, odporno do 230°C, brez PFOA, ročno čiščenje – ni primerno za pomivalni stroj

Samo še 2 na zalogi

Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !

kontakt

031 746 333, 01 585 18 60
info@kerin-dom.si

Šifra: 210516 Kategoriji: ,
Opis

Peka domačega kruha je trenutno zelo priljubljena. Brez aditivov, umetnih vzhajalnih sredstev ali konzervansov. Majhen stranski učinek: prihranite denar.

In ne pozabite na vonj, ko odprete vrata pečice in v roke primete doma pečen kruh. Da bi vam ta projekt uspel, smo razmišljali, testirali, preizkusili in soglasno potrdili – pekač za kruh, ki je izdelan iz visokokakovostnega in posebej perforiranega ogljikovega jekla in tako zagotavlja optimalno porazdelitev toplote. Fina perforacija omogoča odvajanje odvečne vlage med peko. Pomislili smo tudi na dober premaz proti prijemanju, da vam kruh po peki zlahka zdrsne iz pekača. Perforacije v pekaču izboljšujejo kroženje zraka, kar daje kruhu vsestransko hrustljavo skorjico. Prevleka proti sprijemanju, enostavna za čiščenje. Primerno samo za testo za kruh.

Želimo vam veliko užitkov z našimi modelčki za peko. Morda poskusite katerega od naših najljubših receptov, ki jih lahko preberete preko QR kode na embalaži. Vedno smo veseli fotografij, povratnih informacij ali novega navdiha.

Dodatne informacije
Material

Mat nerjavno jeklo

Barva

Siva

Znamka

Birkmann

Dostava in prevzemi blaga
Ponudnik bo blago, ki je na zalogi dostavil v dogovorjenem roku, ki ne bo daljši od treh delovnih dni od potrditve naročila. Dobavni rok za artikle po naročilu je 45-60 dni. Brezplačna dostava ob nakupu blaga po naročilu v vrednosti nad 2.500,00 EUR. Dostava blaga z vrednostjo nižjo od 2.500,00 EUR proti doplačilu.

Osebni prevzem blaga v naših prevzemnih mestih: salon KERIN.DOM, Avstrijska ulica 3, 1000 Ljubljana (od ponedeljka do petka med 10.00 in 19.00 uro) ali logistično skladišče KERIN.DOM, Pelechova 15, 1235 Preserje pri Radomljah (od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00 uro, po predhodnem dogovoru)

Po oddanem naročilu, kjer ste za način dostave/prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku na zgoraj navedenih prevzemnih mestih. Takoj, ko so izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto, SMS sporočilom, ali s klicem na vašo telefonsko številko.

031 746 333 info@kerin-dom.si